Restaurant

—– Genieten van authentieke Chinees-Indische gerechten —–

Welkom bij

Chen Tong Kong

Sinds 1971 kunt u iedere dag van de week bij ons terecht voor heerlijke Chinese en Indische maaltijden. Kom gezellig uit eten in ons restaurant, of haal uw favoriete maaltijd makkelijk en snel af bij onze afhaal.

 

Wat betekent Chen Tong Kong eigenlijk?

Chen Tong Kong, of 錢塘江, betekent Qiantang Jiang.
Dit is de Qiantang rivier (jiang, rivier) die door de provincie Zhejiang loopt in het oosten van China. Deze grote rivier staat bekend om zijn spectaculaire golfvormingen, voornamelijk in de baai van de nabij gelegen stad Hangzhou. De brug die over deze rivier loopt is de eerste stalen brug die in heel China over een rivier werd gespannen.

Na de start van Chen Tong Kong is het restaurant, na een aantal wisselingen van eigenaren, in 2001 door familie Jiang-Zeng overgenomen. Deze Chinese familie maakt, nu al 20 jaar lang, iedere dag uw favoriete maaltijden met plezier klaar. Ondanks de vele dienstjaren zijn wij bij Chen Tong Kong trouw gebleven aan de originele en traditionele recepten en gerechten waar wij ooit mee begonnen zijn.

Lopend buffet

Op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17:00u

Op vrijdag en zaterdag €19,50 p.p. Zondags buffet met o.a. eend en garnalen: €23,50 p.p.

Dranken niet inbegrepen

Bent u bekend met ons buffet?

20 overheerlijke gerechten waar u onbeperkt van kunt genieten.
Het buffet bestaat uit een selectie van de heerlijkste gerechten van ons menu, zoals bijvoorbeeld Pangsit Goreng, Mini loempia’s en Currypuff, Babi Pangang en Foe Yong Hai, Cha Siu, King do Kai, Chinese groenten, Nasi, Bami, Rijst, Chinese bami en meer!

Hiernaast bieden wij ook verschillende gerechten aan die normaal niet los te bestellen zijn. Denk hierbij aan onder andere draadjesvlees in roedjaksaus, gehaktballetjes in ketjapsaus, heerlijke grote garnalen en onze verse salade.

Het buffet bestaat uit 3 gangen, waarbij u kunt beginnen met een kopje soep naar keuze. Vervolgens kunt u onbeperkt genieten van het ruime aanbod van gerechten die zich in het buffet bevinden. Nadat u bent uitgegeten kunt u kiezen uit een kopje thee, koffie, cappuccino of espresso, of een bolletje vanille ijs met slagroom.

Ons buffet door de weeks proberen? Beschikbaar vanaf 10 personen op basis van reservering.

Chen Tong Kong
Terrasweg 34, 2071 BC
Santpoort-noord
Tel: 023 - 537 0550
E-mail: info@chentongkong.nl

Openingstijden:

di – zat: 16:00 – 22:00

zondag: 12:00 – 22:00

maandag gesloten.

Een bestelling plaatsen, tafel reserveren of andere vraag of opmerking? Bel ons of kom langs!